Max werkt
aan de toekomst

“Ik werk in de ICT en maak vaak lange dagen. Door het arbeidsintensieve karakter van mijn werk verbruik ik elke dag veel energie. In de middag begint mijn energielevel dan ook te dalen. Dan heb je al snel trek in een hartige hap of suikerbom. De verleiding is groot om iets te snacken om er weer lekker tegenaan te kunnen. Niet echt gezond. Met een of twee Egga’s sla ik twee vliegen in één klap. Het is verantwoord, gezond en lekker én ik krijg weer energie. Supermakkelijk omdat ze kant en klaar verpakt zitten”.

Luuk traint er op los!

“Ik geef vier dagen in de week fitnesslessen op de sportschool. Ik ben sowieso een echte sportfreak en let op wat ik eet. Ik vind ook dat als je bij een sportschool werkt, je het goede voorbeeld moet geven. En als je zo intensief bezig bent, vreet dat best energie. Dan neem ik een energiebommetje in de vorm van een gekookt eitje. Ik doe even een Eggaatje, zeg ik dan. Handig, hartig, superlekker en kant en klaar verpakt zodat het snel tussen twee lessen door kan”.

Ilse en Michelle zijn bezige bijen!

“Ilse en Michelle zijn beste vriendinnen en hebben de grootste lol samen. Ze zijn altijd wel ergens mee bezig, staan nooit stil. Op school zijn ze zo druk bezig dat ze soms zelfs vergeten te eten. Gelukkig zijn ze dol op gekookte eitjes. Het liefste uit het vuistje. Met het gemak van Egga's kunnen ze een lekker verantwoord tussendoortje nemen en snel weer door met hun studie”.

Annet reist graag
met de auto

“Mijn werk is midden in hartje Utrecht, zou dan weet je wel hoe het ervoor staat qua files. Toch reis ik het liefst met de auto omdat ik overdag ook veel onderweg ben naar klantafspraken. Dan cruis ik lekker in mijn auto, van klant naar klant met een lekker muziekje op. Onderweg eet ik dan graag even snel een eitje. Als lekker tussendoortje, omdat je soms gewoon eens trek hebt. En een zak Egga's neem je dan gemakkelijk met je mee”.